Ajankohtaista

28.08.2017

Juhta Oy: investointi- ja kehittämishanke 2015 - 2017, tavoitteena yrityksen kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen.

TEM_Rakennerahastot_2014-2020_banneri_300x250_FI_juhta 

 

 

20.7.2017

Sinustako uusi Juhta plus -jälleenmyyjä? 

Kiinnostaako sinua taatusti kotimaisten, laadukkaiden Juhta plus -perävaunujen ja venetrailereiden jälleenmyynti oman liiketoimintasi yhteydessä?

Etsimme myyntiverkostoomme innostuneita, uusia Juhta plus -jälleenmyyjiä. Erityisesti tarve on tällä hetkellä Uudenmaan alueella.

Mikäli kiinnostuit asiasta, ota pikaisesti yhteyttä tuotantoteknikko Antero Oinonen, puh.050-3886623 tai antero.oinonen@juhta.fi.

 

 

 

1.9.2016

Syksyn parhaat veneilykelit ovat pian esillä. Olemme varanneet sinulla hyviä tuote tarjouksia tehtaanmyymälässämme. Tule ja tutustu tarjouksiimme.  

 

Me Juhta Oy:ssä haluamme auttaa Sinua pitämään huolta omaisuudestasi tarjoamalla mahdollisuus tuoda perävaunusi MAKSUTTOMAAN kuntotarkastukseen Joensuun tehtaanmyymäläämme.

Varaa aika pikaisesti Juhta – myynnistä puh. 050 – 388 6620 tai ota yhteyttä juhta.myynti@juhta.fi. Kuntotarkastuksessa saat ammattilaisen arvion perävaunusi kunnosta ja mahdollisista korjaustarpeista. Saat myös alustavan arvion huoltohinnasta. Halutessasi voit tämän jälkeen varata meiltä huoltoajan perävaunullesi. Muistathan, että huoltopalvelumme kattaa kaikki perävaunu- ja trailerimerkit aina 3500 kg saakka, myös asuntovaunut.

Mikäli et ehdi itse kuljettaa perävaunuasi huoltoon tai katsaukseen, ota käyttöösi noutopalvelumme. Teemme sen puolestasi.

Tartu pikaisesti luuriin ja varaa maksuton kuntotarkastusaika perävaunullesi tai venetrailerillesi Juhtan Joensuun tehtaanmyymälästä.

 

Arkisto »