Työnantajalle – Juhta Oy Henkilöstöpalvelut

Tarjoamme henkilöstöpalveluja yritysten erilaisiin tarpeisiin. Meiltä saat paikallista, henkilökohtaista palvelua oli kyseessä sitten henkilöstövuokraus, rekrytointi tai oppisopimus. Olemme myös työpankki, työpankkitoiminta on sosiaali- ja terveysministeriön kehityshanke, jossa Juhta Oy toimii alueellisena työpankkiyrityksenä Pohjois-Karjalan alueella. Lue lisää valtakunnallisesta Työpankkikokeilusta .

Henkilöstövuokraus on joustava ja helppo tapa saada työvoimaa erilaisiin henkilöstötarpeisiin. Henkilöstövuokrauksessa toimimme työnantajana, jolloin asiakasyrityksen ei tarvitse huolehtia lakisääteisistä työnantajavelvoitteista. Asiakasyrityksenä voit rauhassa keskittyä ydinliiketoimintaan, välitämme yrityksellesi osaavat tekijät juuri silloin kun heitä tarvitset. Asiakasyritys voi halutessaan rekrytoida vuokratyöntekijän suoraan omaan palvelukseen, jolloin henkilöstövuokraus toimii myös rekrytoinnin työvälineenä. 

Suora rekrytointi on soveltuva palvelu tilanteeseen, jossa yritys kaipaa apua vakinaislaatuisen henkilöstön löytämisessä tai rekrytointiprosessin läpiviemiseen ei ole aikaa tai resursseja. Mikäli yrityksessä tarvitaan uutta työvoimaa, jolle ei heti aseteta suuria tieto- tai taitovaatimuksia tai sopivan koulutuksen saanutta työntekijää ei löydy työmarkkinoilta on oppisopimus hyvä vaihtoehto tähän tilanteeseen. Autamme sinua sekä oppisopimuksen solmimiseen liittyvissä käytännön järjestelyissä, että sopivan henkilön etsimisessä.

Kaikki palvelumme räätälöidään yrityksen tarpeen mukaan, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Tunnemme tekijämme, haastattelemme jokaisen henkilökohtaisesti. Osa hakijoista on työskennellyt meidän omassa tuotannossa tai ollut työnhakua edistävissä palveluissamme, jolloin olemme oppineet tuntemaan tekijämme vieläkin paremmin. 

Haluatko alentaa kustannuksia? 

Tarjoamme veloituksetonta rekrytointipalvelua, mikäli tehtävään työllistetään Työpankin kohderyhmään kuuluva henkilö; nuori vailla ammatillista koulutusta, vähintään 6 kk työttömänä ollut tai osatyökykyinen henkilö. Yrityksellä on lisäksi mahdollisuus saada tukea palkkauskustannuksiin, selvitämme asian puolestanne TE-toimistosta. 

 

Ota yhteyttä!