Työntekijälle – Väylä työllistymiselle

Löydä oma polkusi – Juhta viitoittaa tiesi

Työnhakija, oletko alanvaihtaja, vasta valmistunut, asiantuntija tai et vain tiedä mistä lähteä liikkeelle työnhaussa? Haluatko kenties osa-aikaista tai keikkaluontoista työtä vai etsitkö pidempiaikaista työsuhdetta? Työnhakijalle Juhta Oy tarjoaa monia mahdollisuuksia työllistyä hakijan omaan elämäntilanteeseen sopivaan työsuhteeseen. Henkilöstövuokraus, rekrytointi, oppisopimus – onko joku näistä juuri sinun polkusi työelämään? Tai kulkeeko polkusi kenties Juhta Oy:n oman tuotannon kautta, tarjoamme paikkoja mm. metalli- ja kokoonpanotehtävissä.

Jätä avoin hakemus ja kerro mitä osaat ja missä olet hyvä? Otamme työnhakemuksensa meille jättäneisiin yhteyttä, mikäli meillä on tarjota hakijan osaamisalueen tai kiinnostuksen mukaista työtä.

Lähetä meille avoin työhakemus klikkaamalla avoin työhakemus !

Tehosta työnhakuasi ja tule tutuksi. Toimimme yhteystyössä Kaski Työvalmennuksen kanssa, joka järjestää Pohjois-Karjalan alueella työnhakuklubeja. Osallistumalla klubille tehostat sekä omaa työnhakuasi, että annat kuvan itsestäsi työnhakijana. TE-toimiston sivujen tapahtumakalenteri