Perävaunut

Juhta plus- peräkärryt ovat pitkällä kokemuksella tuotettuja, laadukkaita ja  taatusti kotimaisia tuotteita. Juhta -tuotteita on valmistettu Joensuussa jo 40 vuoden ajan.

Juhta plus -perävaunujen ja venetrailereiden kotimaisuus aste on erittäin korkeaa, valmistamme perävaunut tuotekehityksestä ja suunnittelusta alkaen Pohjois-Karjalassa, Joensuussa Salpakadulla. Peräkärryissä on myös kotimainen, laadukas sinkitys. Juhta Oy haluaa tuottaa pitkään kestäviä, laadukkaita perävaunuja, joiden omistaminen ja käyttäminen on vaivatonta ja helppoa.

Tehdessäsi valintaa, muista varmistaa perävaunun rungon valmistusmaa. Vertailua tehdessäsi muista kiinnittää huomiota myös rungon valmistusmenetelmään. Kaikissa Juhta plus-peräkärryissä on hitsattu runkorakenne. Hitsattu runkorakenne kestää isältä pojalle.

Valitessasi Juhta plus -perävaunun voit olla varma siitä, että perävaunun runko, sinkitys ja kokoonpano on taatusti tehty Suomessa.

Kun perävaunun hankinta on ajankohtaista, palvelemme mielellämme sinua. Muistathan, että otamme vaihdossa kaikenmerkkisiä perävaunuja.

Pyydä meiltä tarjous!  Vastaamme sinulle pikaisesti.