Perävaunut

Juhta plus- peräkärryjä on valmistettu jo yli 41 vuoden ajan Pohjois-Karjalassa, aina suunnittelusta viimeistelyyn saakka. Kaikissa peräkärryissä on hitsattu runkorakenne ja laadukas sinkitys - siis tehty oikein ja kestämään sukupolvelta toiselle.

Juhta plus -perävaunujen ja venetrailereiden kotimaisuus aste on erittäin korkeaa, valmistamme perävaunut tuotekehityksestä ja suunnittelusta alkaen Pohjois-Karjalassa, Joensuussa Salpakadulla. Peräkärryissä on myös kotimainen, laadukas sinkitys. Juhta Oy haluaa tuottaa pitkään kestäviä, laadukkaita perävaunuja, joiden omistaminen ja käyttäminen on vaivatonta ja helppoa.

Tehdessäsi valintaa, muista varmistaa perävaunun rungon valmistusmaa. Vertailua tehdessäsi muista kiinnittää huomiota myös rungon valmistusmenetelmään. Kaikissa Juhta plus-peräkärryissä on hitsattu runkorakenne. Hitsattu runkorakenne kestää isältä pojalle.

Valitessasi Juhta plus -perävaunun voit olla varma siitä, että perävaunun runko, sinkitys ja kokoonpano on taatusti tehty Suomessa. Lisäksi valitessasi Juhta plus -perävaunun teet eettisesti kestävän valinnan, sillä yhteiskunnallisena yrityksenä olemme mukana työllistämässä haasteellisessa työtilanteessa olevia ja kanavoimme osan tuotosta maakunnan hyväksi.

Kun perävaunun hankinta on ajankohtaista, palvelemme mielellämme sinua. Muistathan, että otamme vaihdossa kaikenmerkkisiä perävaunuja.

Pyydä meiltä tarjous!  Vastaamme sinulle pikaisesti.