Venetrailerit

Juhta plus -venetrailerit ovat laadukkaita ja taatusti kotimaisia. Juhta plus -venetrailerit suunnitellaan ja valmistetaan Joensuussa, Juhta Oy:n omassa tehtaassa. Myös venetrailereiden rungot on valmistettu alusta alkaen omassa tuotannossamme.

Vertaillessasi venetrailereita muista aina varmistaa myös rungon valmistusmaa. Juhta plus -venetrailerin omistajana voit luottaa siihen, että venetrailerissasi on laadukas, kotimainen sinkitys.  Juhta plus -venetraileri on kotimainen avainlipputuote ja  voit olla varma, että tuotteen runko, sinkitys ja kokoonpano on taatusti tehty Suomessa. Juhta plus kotimaiset venetrailerit tehdään hyvin ja niillä tehdään hyvä. Yhteiskunnallisena yrityksenä olemme työllistämässä haasteellisessa työtilanteessa olevia ja kanavoimme osan tuotosta maakunnan hyväksi.

Juhta plus -venetrailereiden rungoissa on reilu ja vankka mitoitus, kuitenkin rakenteet ovat optimoituja, esim. trailerin rungon pääpalkit ylettyvät vetokytkimeltä taimmaiseen pisteeseen saakka. Vetoaisaa tukevat vinotuet ovat reilun mittaisia.

Kun venetrailerin hankinta on ajankohtainen, pyydä meiltä tarjous! Vastaamme sinulle pikaisesti.

Juhta Plus -venetrailerin omistajana voit keskittyä olennaiseen eli veneilyyn tai kalastukseen.