Yritys

Juhta Plus peräkärryt ja venetrailerit - kuljetusten kuningas jo vuodesta 1977 

Laadukkaasta ja monipuolisesta Juhta Plus -perävaunu- ja venetrailerimallistosta löydät kotimaisen ratkaisun kuljetusongelmiisi. Valmistamme Juhta Plus peräkärryt ja venetrailerit omassa tehtaassamme Joensuussa. Kotimaisuudestaan tunnettuja Juhta-vaunuja on tähän mennessä valmistettu yhteensä jo noin 30 000  kpl. Juhta Plus perävaunujen tasaisesta ja korkeasta laadusta kertoo saavutetut neljä tähteä Tekniikan Maailman perävaunutestissä 15/00. 

Laatua komponenteissa ja sähkölaitteissa

Kotimaisissa Juhta Plus kuljetusperheemme akselistossa ja jarrulaitteissa luotamme saksalaiseen laatuun ja venetrailereissa vesisuojattuihin laakereihin. Venetrailereiden portaattomasti säädettävät sivutuet on varustettu joustavilla ja puhkeamattomilla suomalaisilla sivutukipyörillä. Juhta Plus sähkölaitteet ovat laadukkaat ja hyvin suojatut. Tämä lisää valojen toimintavarmuutta.

Juhta Plus perävaunut ja venetrailerit tunnetaan vankkarakenteisina ja monipuolisena käytettävänä

Panostamme laatuun ja kestävyyteen Juhta Plus malleissamme. Juhta Plus peräkärryjen ja venetrailereiden vankasta rakenteestaan tunnetut rungot on kotimaassa kuumasinkitty. Lisäksi myönnämme Juhta Plus venetrailereille kahden vuoden takuun ja Juhta Plus lavaperävaunuille vuoden takuun.