Juhta

Juhta

Juhta Plus peräkärryt ja venetrailerit – taatusti kotimainen kuljetusten kuningas jo vuodesta 1977!

Juhta Plus -peräkärryjä ja venetrailereita on valmistettu Pohjois-Karjalassa jo 40 vuotta. Vuodesta 2007 lähtien Juhta-tuotteita on valmistettu nykyaikaisissa tuotantotiloissamme Salpakatu 2:ssa Joensuussa. Samasta osoitteesta löydät myös Juhta Oy:n tehtaanmyymälän. Tervetuloa!

Juhta Plus -peräkärryt ja venetrailerit ovat tunnettuja kotimaisuutensa lisäksi korkeasta ja tasaisesta laadustaan, jonka takaa ISO 9001-sertifiointi ja säännölliset ulkopuolisten tahojen (mm. Trafin) tekemät laaduntarkistukset. Juhta-tuotteiden valtteja ovat paikallisuus ja pitkä kokemus. Koko Juhta Plus tuotemallisto on uudistettu vuoden 2017 aikana laajamittaisen ELY-keskuksen rahoittaman kehittämishankkeen avulla. Juhta -peräkärryjä on tähän mennessä valmistettu yhteensä jo noin 30 000 kpl.

Laatua komponenteissa ja sähkölaitteissa

Kotimaisissa Juhta Plus kuljetusperheemme akselistossa ja jarrulaitteissa luotamme saksalaiseen laatuun ja venetrailereissa vesisuojattuihin laakereihin. Venetrailereiden portaattomasti säädettävät sivutuet on varustettu joustavilla, puhkeamattomilla ja kestävillä sivutukipyörillä. Juhta Plus sähkölaitteet ovat laadukkaita ja hyvin suojattuja. Tämä lisää valojen toimintavarmuutta.

Vankkaa rakennetta monipuolisiin käyttötarkoituksiin

Panostamme laatuun ja kestävyyteen Juhta Plus tuotteissamme. Siksi tuotteemme säilyttävät hyvin myös jälleenmyyntiarvonsa. Juhta Plus peräkärryjen ja venetrailereiden vankasta rakenteestaan tunnetut rungot on kotimaassa kuumasinkitty. Lisäksi myönnämme yksityiskäytössä oleville Juhta Plus peräkärryille ja venetrailereille kahden vuoden takuun. Yrityskäytössä tuotteillamme on vuoden takuu.

Vuokraa peräkärry lyhyeen tai pitempiaikaiseen käyttöön

Alkaen 15€. Soita 050 388 6620