TOIMITUSEHDOT

 

TOIMITUS

1.1 Myyjä toimittaa ostetut peräkärryt ostajan antamaan osoitteeseen tilausprosessin aikana ilmoitettujen tietojen perusteella.

 

1.2 Toimitusaika on ilmoitettu tilausvahvistuksessa. Myyjä pyrkii toimittamaan peräkärryt sovitussa aikataulussa. Mahdollisista toimitusviiveistä ilmoitetaan ostajalle viipymättä.

 

1.3 Toimituskulut, jos sellaisia on, ovat ostajan vastuulla. Toimituskulut voivat vaihdella tilauksen mukaan ja ne on ilmoitettu tilausprosessin aikana.

 

TOIMITUSTARKASTUS

2.1 Ostajan tulee tarkastaa toimitetut peräkärryt mahdollisimman pian vastaanottamisen jälkeen.

 

2.2 Jos toimituksessa ilmenee näkyviä vaurioita tai puutteita, ostajan tulee tehdä välittömästi kirjallinen ilmoitus myyjälle. Tämä koskee myös kuljetuksen aikana havaittuja vaurioita.

 

2.3 Mahdolliset piilovauriot tulee ilmoittaa myyjälle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7 päivän kuluessa peräkärryjen vastaanottamisesta.

 

PERUUTUSOIKEUS JA PALAUTUKSET

3.1 Ostajalla on oikeus peruuttaa tilaus ja palauttaa peräkärryt 14 päivän kuluessa peräkärryjen vastaanottamisesta. Peruutuksesta on ilmoitettava kirjallisesti myyjälle ennen peruutusajan umpeutumista.

 

3.2 Palautettavien peräkärryjen tulee olla samassa kunnossa kuin ne vastaanotettiin, eikä niitä saa olla käytetty. Ostaja vastaa palautuksen kustannuksista.

 

3.3 Myyjä palauttaa ostajalle kauppahinnan palautuksen vastaanottamisen jälkeen, mikäli palautetut peräkärryt ovat moitteettomassa kunnossa.

 

RAJOITUKSET JA VASTUUNRAJOITUS

4.1 Myyjä ei vastaa toimituksen viivästymisestä, jos viivästys johtuu ylivoimaisesta esteestä, jota myyjä ei ole voinut ennakoida tai estää.

 

4.2 Myyjä ei ole vastuussa vahingoista, jotka johtuvat peräkärryn virheellisestä käytöstä tai huolimattomasta käsittelystä.

 

4.3 Myyjän vastuu mistään sopimuksen myynnistä aiheutuneista vahingoista rajoittuu ostajan maksamaan kauppahintaan. Myyjä ei ole vastuussa epäsuorista, välillisistä tai sivuvaikutteisista vahingoista.

 

Hyväksymällä tilauksen, Ostaja sitoutuu noudattamaan näitä toimitusehtoja.

 

Voimassa alkaen 20.7.2023.