Tuotteet

Tuotteet

Etsitkö omaa vai haluatko vuokrata? Meiltä löydät molempia! Tutustu kattavaan, kestävään ja taatusti kotimaiseen tuotevalikoimaamme.

Peräkärryt

Juhta Plus- peräkärryjä on valmistettu jo yli 40 vuoden ajan Pohjois-Karjalassa, aina suunnittelusta viimeistelyyn saakka. Kaikissa peräkärryissämme on hitsattu runkorakenne ja laadukas sinkitys – siis tehty oikein ja kestämään sukupolvelta toiselle.

Lue lisää

Venetrailerit

Juhta Plus -venetrailerit ovat laadukkaita ja taatusti kotimaisia. Juhta Plus -venetrailerit suunnitellaan ja valmistetaan Joensuussa, Juhta Oy:n omassa tehtaassa. Myös venetrailereiden rungot on valmistettu alusta alkaen omassa tuotannossamme.

Lue lisää

Vuokrattavat perävaunut ja venetrailerit

Juhta Oy vuokraa Juhta Plus perävaunuja ja venetrailereita lyhyeen tai pitempiaikaiseen käyttöön, vuokrahinnat alkaen 15 euroa.

Lue lisää

Tarjoustuotteet, käytetyt, polkupyörät

Otamme mielellämme vaihdossa perävaunuja ja venetrailereita riippumatta niiden merkistä, mallista tai iästä. Jokaisen vaihtotuotteen arvioimme yksilöllisesti. Nosta vanha kärry koukkuusi ja aja se Salpakadulle arvioitavaksi.

Lue lisää

Reet ja mönkijän vaunut

Juhta Plus -tuotteina on saatavilla myös moottorikelkan rekiä ja mönkijän vaunuja.

Lue lisää

Arkistointituotteet

Arkistointikansiomme on valmistettu luontoystävällisestä laminoidusta voimapahvista.

Lue lisää

Sopimusvalmistus

Etsitkö alihankkijaa? Meillä on tilat ja tekijät valmiina auttamaan teollisuuden erilaisissa työtehtävissa, kuten alihankinnassa varastoinnissa ja sopimusvalmistuksessa. Tarjoamme sopimusvalmistusta mm. metalli-, muovi-, elektroniikka-, pakkaus-, rakennus- ja puuteollisuuden tuotteille. Kaikkea eivät koneetkaan vielä pysty tekemään, ja siksi tarjoamme myös käsikokoonpanoja.

Lue lisää

Koirankopit ja tarhat

Kotimainen laatutuote. Kolme eri mallia. Helpot puhdistaa, irrotettava huopakatto

Lue lisää

Media-alan tuotteet

Henkilö- ja käyntikortit, flyerit, kaikenlaiset tarrat, kangasprintit, julisteet, roll-upit, banderollit, A-mainokset, erilaiset suurkuvatulostukset, mainosteippaukset ja paljon muuta!

Lue lisää

Vuokraa peräkärry lyhyeen tai pitempiaikaiseen käyttöön

Alkaen 15€. Soita 050 388 6620