Juhta plus perävaunut ja venetrailerit - Taatusti kotimainen

tehty_suomessaJuhta plus -perävaunuja ja venetrailereita on valmistettu Pohjois-Karjalassa jo 35 vuotta. Vuodesta 2007 lähtien Juhta-tuotteita on valmistettu nykyaikaisissa tuotantotiloissa Salpakatu 2:ssa Joensuussa. Toinen Juhta-valmistuspiste sijaitsee Kiteellä.  Joensuussa ja Kiteellä toimivat myös Juhdan tehtaanmyymälät.

Juhta plus -perävaunut ja venetrailerit ovat tunnettuja kotimaisuutensa lisäksi korkeasta ja tasaisesta laadustaan, jonka takaa ISO 9001-sertifiointi ja säännölliset ulkopuolisten tahojen (mm. Trafin) tekemät laaduntarkistukset. Juhta-tuotteiden valtteja ovat paikallisuus ja pitkä kokemus. Juhta plus -perävaunujen tasaisesta ja korkeasta laadusta kertoo myös saavutetut neljä tähteä Tekniikan Maailman perävaunutestissä, 15/00. Juhta -perävaunuja on tähän mennessä valmistettu yhteensä jo noin 30 000 kpl.

Laadun omavalvonta ja tuotekehitys toimivat, kun tuotanto, myynti ja niiden johto ovat paikallisissa käsissä. Tuotekehityksen kulmakivenä ovat asiakkaiden käyttökokemukset. Tuotekehityksen tuloksena uusimpina tuotteina Juhta plus -tuoteperheeseen ovat tulleet mm. koirankopit ja -tarhat, roskakatokset, pienpetoloukut sekä media-alan tuotteet. Mediapaja toimii Joensuussa samassa kiinteistössä Juhta-myynnin kanssa. Nyt saman katon alta voi saada uuden perävaunun lisäksi mainosteippaukset sekä autoon että vaunuun. Samasta paikasta saa yritykselle yhtenäisen ilmeen nettisivuista käyntikortteihin, esitteisiin, mainosteippauksiin ja työasuihin.

Tutustu Juhta-tuoteperheeseen Tuotteet-alasivulla! 

Juhta plus -perävaunut ja venetrailerit - Taatusti kotimainen

tehty_suomessaJuhta plus -perävaunuja ja venetrailereita on valmistettu Pohjois-Karjalassa jo 35 vuotta. Vuodesta 2007 lähtien Juhta-tuotteita on valmistettu nykyaikaisissa tuotantotiloissa Salpakatu 2:ssa Joensuussa. Toinen Juhta-valmistuspiste sijaitsee Kiteellä.  Joensuussa ja Kiteellä toimivat myös Juhdan tehtaanmyymälät.

Juhta plus -perävaunut ja venetrailerit ovat tunnettuja kotimaisuutensa lisäksi korkeasta ja tasaisesta laadustaan, jonka takaa ISO 9001-sertifiointi ja säännölliset ulkopuolisten tahojen (mm. Trafin) tekemät laaduntarkistukset. Juhta plus venetrailereiden ja perävaunujen valtteja ovat paikallisuus ja pitkä kokemus. Juhta plus -perävaunujen tasaisesta ja korkeasta laadusta kertoo myös saavutetut neljä tähteä Tekniikan Maailman perävaunutestissä, 15/00. Juhta -perävaunuja on tähän mennessä valmistettu yhteensä jo noin 30 000 kpl.

Laadun omavalvonta ja tuotekehitys toimivat, kun tuotanto, myynti ja niiden johto ovat paikallisissa käsissä. Tuotekehityksen kulmakivenä ovat asiakkaiden käyttökokemukset. Tuotekehityksen tuloksena uusimpina tuotteina Juhta plus -tuoteperheeseen ovat tulleet mm. koirankopit ja -tarhat, roskakatokset, pienpetoloukut sekä media-alan tuotteet. Mediapaja toimii Joensuussa samassa kiinteistössä Juhta-myynnin kanssa. Nyt saman katon alta voi saada uuden perävaunun lisäksi mainosteippaukset sekä autoon että vaunuun. Samasta paikasta saa yritykselle yhtenäisen ilmeen käyntikortteista esitteisiin, mainosteippauksiin ja työasuihin.

Tutustu Juhta plus venetraileihin ja perävaunuihin sekä muuhun tuoteperheeseen Tuotteet-alasivulla! 

Juhta Oy – Henkilöstöpalvelut 

Juhta Oy toimii paikallisena työpankkiyrityksenä, joka tarjoaa ratkaisuja sekä yritysten henkilöstötarpeisiin että henkilöasiakkaiden työnetsintään.

Käytössämme on yrityskohtaisesti räätälöitävät henkilöstöpalvelut ja tuetun työllistämisen mallit, sekä laajat yhteistyöverkostot Pohjois-Karjalassa.

Henkilöstöpalveluihin kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi sekä oppisopimus.

Kannustamme yrityksiä kanssamme kantamaan yhteiskuntavastuuta työllistämällä heikossa työmarkkina-asemassa olevia, erityisesti nuoria työnhakijoita.

Työnhakijoiden työllistäminen myös omassa tuotannossa on tärkeä osa toimintaamme. Tunnemme työntekijämme ja työntekijöitämme tukevat ammattitaitoiset työnetsijät.

Hyödynnä Juhta Oy:tä työnhakuväylänä täyttämällä à vapaa hakemus.

Lue lisää>

Psst... Tiesitkö, että Juhta Oy auttaa myös kesätyöntekijöiden ja kesätyöpaikkojen haussa! 

Kysy lisää palveluistamme 

à 0400 - 273 730

Katso lähin
jälleenmyyjäsi!

 

jalleenmyyjat_button

Ajankohtaista


Hyvä perävaunun omistaja

Me Juhta Oy:ssä haluamme auttaa Sinua pitämään huolta omaisuudestasi tarjoamalla mahdollisuus tuoda perävaunusi MAKSUTTOMAAN kuntotarkastukseen Joensuun tehtaanmyymäläämme. Lue lisää ajankohtaista - sivulta.

Lue lisää