Juhta plus perävaunut ja venetrailerit - Taatusti kotimainen

tehty_suomessaJuhta plus -perävaunuja ja venetrailereita on valmistettu Pohjois-Karjalassa jo 35 vuotta. Vuodesta 2007 lähtien Juhta-tuotteita on valmistettu nykyaikaisissa tuotantotiloissa Salpakatu 2:ssa Joensuussa. Toinen Juhta-valmistuspiste sijaitsee Kiteellä.  Joensuussa ja Kiteellä toimivat myös Juhdan tehtaanmyymälät.

Juhta plus -perävaunut ja venetrailerit ovat tunnettuja kotimaisuutensa lisäksi korkeasta ja tasaisesta laadustaan, jonka takaa ISO 9001-sertifiointi ja säännölliset ulkopuolisten tahojen (mm. Trafin) tekemät laaduntarkistukset. Juhta-tuotteiden valtteja ovat paikallisuus ja pitkä kokemus. Juhta plus -perävaunujen tasaisesta ja korkeasta laadusta kertoo myös saavutetut neljä tähteä Tekniikan Maailman perävaunutestissä, 15/00. Juhta -perävaunuja on tähän mennessä valmistettu yhteensä jo noin 30 000 kpl.

Laadun omavalvonta ja tuotekehitys toimivat, kun tuotanto, myynti ja niiden johto ovat paikallisissa käsissä. Tuotekehityksen kulmakivenä ovat asiakkaiden käyttökokemukset. Tuotekehityksen tuloksena uusimpina tuotteina Juhta plus -tuoteperheeseen ovat tulleet mm. koirankopit ja -tarhat, roskakatokset, pienpetoloukut sekä media-alan tuotteet. Mediapaja toimii Joensuussa samassa kiinteistössä Juhta-myynnin kanssa. Nyt saman katon alta voi saada uuden perävaunun lisäksi mainosteippaukset sekä autoon että vaunuun. Samasta paikasta saa yritykselle yhtenäisen ilmeen nettisivuista käyntikortteihin, esitteisiin, mainosteippauksiin ja työasuihin.

Tutustu Juhta-tuoteperheeseen Tuotteet-alasivulla!  

Työpankki

Juhta Oy toimii työpankkiyrityksenä, joka tarjoaa uudenlaisia ratkaisuja henkilöstötarpeisiin. Palveluihimme kuuluu myös oppisopimuspalvelu sekä alihankintatyöt

Työpankki mahdollistaa kustannustehokkaan työvoiman käytön tarjoten mm.
  • maksutonta rekrytointipalvelua
  • palkkatuettua henkilöstövuokrausta

Työpankin kautta haluamme tarjota erityisesti nuorille, vastavalmistuneille mahdollisuuden näyttää osaamisensa työelämässä.

Tunnemme työntekijämme ja työntekijöitämme tukevat ammattitaitoiset työvalmentajamme.

Lue lisää>

Taatusti kotimaiset
perävaunut ja venetrailerit!

Katso lähin
jälleenmyyjäsi!

 

jalleenmyyjat_button

Ajankohtaista


Työpankkiyritysten määrä kasvaa

Sosiaalista vastuuta kantavien yritysten joukko kasvoi jälleen toukokuussa, kun neljä uutta yritystä hyväksyttiin työpankkiyritykseksi. Yritykset työllistävät yhteensä 150 työntekijää.

Lue lisää

Uutisarkisto