Venetrailerit

Venetrailerit

Juhta Plus -venetrailerit ovat laadukkaita ja taatusti kotimaisia. Juhta Plus -venetrailerit suunnitellaan ja valmistetaan Joensuussa, Juhta Oy:n omassa tehtaassa. Myös venetrailereiden rungot on valmistettu alusta alkaen omassa tuotannossamme.

Vertaillessasi venetrailereita muista aina varmistaa myös rungon valmistusmaa. Juhta Plus -venetrailerin omistajana voit luottaa siihen, että venetrailerissasi on laadukas, kotimainen sinkitys. Juhta Plus -venetraileri on kotimainen avainlipputuote ja voit olla varma, että tuotteen runko, sinkitys ja kokoonpano on taatusti tehty Suomessa. Juhta Plus kotimaiset venetrailerit tehdään hyvin ja niillä tehdään hyvää. Yhteiskunnallisena yrityksenä olemme työllistämässä haasteellisessa työtilanteessa olevia ja kanavoimme osan tuotosta maakunnan hyväksi.

Juhta Plus -venetrailereiden rungoissa on reilu ja vankka mitoitus, kuitenkin rakenteet ovat optimoituja, esim. trailerin rungon pääpalkit ylettyvät vetokytkimeltä taimmaiseen pisteeseen saakka. Vetoaisaa tukevat vinotuet ovat reilun mittaisia.

Kun venetrailerin hankinta on ajankohtainen, pyydä meiltä tarjous! Vastaamme sinulle pikaisesti. Juhta Plus -venetrailerin omistajana voit keskittyä olennaiseen eli veneilyyn tai kalastukseen.

Tutustu valikoimaamme

Jarrulliset venetrailerit

Juhta Plus -tuoteperheen jarrullisissa venetrailereissa on vankat kuumasinkityt teräsrungot. Mallistostamme löytyy venetraileri juuri Sinulle, joka etsit suomalaista, laadukasta ja kestävää sekä kauan arvonsa pitävää venetraileria.

Lue lisää

Jarruttomat venetrailerit

Juhta Plus -tuoteperheen jarruttomien venetrailereiden kategoriaan kuuluu tällä hetkellä kaksi mallia. Tutustu sivuillamme mallistoomme.

Lue lisää

Peräkärryjen lisävarusteet ja varaosat

Meiltä Juhta Oy:ltä saat peräkärryihin ja venetrailereihin varaosat, kuomut, suojapeitot, valaisimet, jarruosat, ym. Muistathan myös maksuttoman peräkärryjen kuntokartoituksen.

Lue lisää

Vuokraa peräkärry lyhyeen tai pitempiaikaiseen käyttöön

Alkaen 15€. Soita 050 388 6620