Peräkärryt

Peräkärryt

Juhta Plus- peräkärryjä on valmistettu jo yli 40 vuoden ajan Pohjois-Karjalassa, aina suunnittelusta viimeistelyyn saakka. Kaikissa peräkärryissämme on hitsattu runkorakenne ja laadukas sinkitys – siis tehty oikein ja kestämään sukupolvelta toiselle.

Juhta plus -peräkärryjen ja venetrailereiden kotimaisuusaste on erittäin korkea. Juhta plus -tuotteille onkin myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlippu-tunnus. Valmistamme peräkärryt tuotekehityksestä ja suunnittelusta alkaen Pohjois-Karjalassa, Joensuussa Salpakadulla. Peräkärryissä on myös kotimainen, laadukas sinkitys. Juhta Oy haluaa tuottaa pitkään kestäviä, laadukkaita peräkärryjä, joiden omistaminen on turvallista ja käyttäminen vaivatonta ja helppoa.

Tehdessäsi valintaa, muista varmistaa peräkärryn rungon valmistusmaa. Vertailua tehdessäsi muista kiinnittää huomiota myös rungon valmistusmenetelmään. Kaikissa Juhta Plus-peräkärryissä on hitsattu runkorakenne. Hitsattu runkorakenne kestää sukupolvelta toiselle.

Valitessasi Juhta Plus -peräkärryn voit olla varma siitä, että peräkärryn runko, sinkitys ja kokoonpano on taatusti tehty Suomessa. Lisäksi valitessasi Juhta Plus -peräkärryn teet eettisesti kestävän valinnan. Valmennamme ja koulutamme tulevaisuuden työntekijöitä myös teknologiateollisuuden tarpeisiin.

Kun peräkärryn hankinta on ajankohtaista, palvelemme mielellämme sinua. Muistathan, että otamme vaihdossa kaikenmerkkisiä peräkärryjä.

Pyydä meiltä tarjous! Vastaamme sinulle pikaisesti.

Tutustu valikoimaamme

 

Peräkärryt

Kaikki Juhta Plus -peräkärryt ovat lujarakenteisia, ns. täysrunkoisia perävaunuja.

Lue lisää

Peräkärryjen lisävarusteet ja varaosat

Meiltä Juhta Oy:ltä saat peräkärryihin ja venetrailereihin varaosat, kuomut, suojapeitot, valaisimet, jarruosat, ym. Muistathan myös maksuttoman peräkärryjen kuntokartoituksen.

Lue lisää

Vuokraa peräkärry lyhyeen tai pitempiaikaiseen käyttöön

Alkaen 15€. Soita 050 388 6620